Despre noi

Despre noi

Despre noi

«Techno-Test» S.R.L. a fost înființată în 1997 la Chișinău, Moldova. Acum suntem una dintre cele mai experimentate companii locale în energie, apă și canalizare, industrie, energie regenerabilă și mediu.

TT oferă o mare varietate de servicii și produse în instrumente de măsurare, servicii și soluții pentru ingineria proceselor industriale. Compania noastră își sprijină clienții să își optimizeze procedurile de inginerie de proces, luând în considerare fiabilitatea, siguranța, eficiența economică și protecția mediului.

Cunoaștem cerințele individuale ale diferitelor grupuri de clienți. Pe lângă vânzările și consultanța personală tradițională oferită de mulți ingineri de aplicații, am introdus câteva modele de afaceri mai dedicate pentru un sprijin personalizat al clienților noștri. Techno Test oferă un set complet de servicii pentru proiectarea, proiectarea, instalarea, punerea în funcțiune și întreținerea unei soluții de rețea, asumându-și responsabilitatea și garantând performanța globală a soluției.

Techno Test deține, de asemenea, un portofoliu unic de instrumente cu experiența și cunoștințele unice asociate pe piață. Subiecte precum reducerea timpului de nefuncționare, eficiența și calitatea ne sunt familiare. Vă servim pe parcursul întregului ciclu de viață al dispozitivelor noastre cu:

Despre noi
  • Consultanță în identificare soluțiilor
  • Alegerea produsului potrivit și soluțiile individuale de achiziție
  • Avem grijă ca know-how-ul nostru despre dispozitivele de măsurare să fie moderne
  • Oferim soluții pentru deservire la distanță și manipulare a documentelor
  • Soluții personalizate și flexibile de achiziții
  • Furnizăm echipamente